Научете повече за героите

Go down

Научете повече за героите

Писане by Admin on Пет Юли 18, 2014 2:03 pm

TEEN WOLF
Име:Скот Макол.
Играе се от: Tyler Posey.
Той е: Върколак, после става истинска алфа.
Най-добър приятел: Стаилс Сталински.
Обвързан със: Алисън Арджънт.
Биография: Скот живее с майка си Мелиса Макол, защото родителите му са разведени. Майка му работи като медицинска сестра в болницата на Бийкън Хилс. Скот учи в гимназия Бийкън Хилс.Той е резерва във отбора по лакрос. Скот е астматик и се налага да използва инхалатор. Той работи като асистент на Д-р Дийтън във ветеринарната болница.
Една вечер Стаил подслушва разговорите на баща си чрез полицейската радио-станция и разбира за тялото на Лора Хейл, което е разкъсано на две части в гората. Стаилс и Скот тръгват да търсят тялото. Точно тази вечер Скот е ухапан от алфа. След няколко дни той се превръща във върколак. Скот губи инхалатора си в гората и със Стаилс отиват в гората да търсят инхалатора. Там срещат Дерек Хейл, чието семейство е изгоряло в пожар. Дерек също е върколак и помага на Скок с промяната.
След като Скот става върколак инхалатора не му трябва и става ко-капитан на отбора по лакрос.
От начало той приема ухапването повече като проклятие отколкото като дар. Но после разбира, че неговите нови способности помагат на хората.
От време на време върколашките му инстинкти пречат на нормалния му живот и на връзката му с Алисън.
Истинска алфа: В 3 сезон Скот има физическа характеристика извън тази на Бета-Върколак, въпреки че той не е участвал в традиционна глутница, той е Омега-Върколак.
Д-р Дийтън  казва, че това е така, защото Скот е "Истинска алфа ", което означава, че може да постигне статут от силата на характера, а не да убива или вземане на статута от друга алфа. Истинските алфи са изключително редки, само случва веднъж на сто години.
Няколко пъти очите на Скот от жълти стават червени.
Име: Стаилс Сталински
Играе се от: Dylan O'Brien
Той е: Човек.
Най-добър приятел: Скот Макол.
Обвързан с: Не е обвързан.
Биография:Стаилс е ученик в гимназия Бийкън Хилс и е син на градския шериф Сталински. Неговата майка, Клаудиа Сталински, умира когато Стаилс е на 10. Той е просъствал когато тя е починала и не може да преодолее смъртта й. По незнайна причина Стаилс обвинява себе си.
Той е бил нормално момче преди върколака да ухапе най-добрия му приятел, и да преобърне целия му живот.
Стаилс е съркастичен, забавен и прям. Той е много умен и участва в разрешаването на мистериите.
Той е разочарован от факта, че върколака е избрал Стаилс да играе ролята на Робин, а Скот да бъде Батман, но той е врен и предан приятел до край.
Стаилс е влюбен в съученичката си Лидиа Мартин, още от 3 клас, но не е споделил с никой освен със Скот.
Когато Стаилс и баща му имат типичните родитело-тинейджърски отношения, Стаилс се притеснява за безопасността на баща си.
Име:Алисън Арджънт
Играе се от: Crystal Reed
Тя е: Човек, от семейство на ловци на върколаци.
Най-добър приятел: Лидия Мартин.
Обвързана със: Скот Макол.
Биография: Алисън е от семейство на ловци на върколаци. Тя живее с майка си(Викториа Арджънт), която по-късно се самоубива, и баща си(Крис Арджънт).
Алисън е добра гимнастичка и точен стрелец.
Нейният семеен живот е труден. Преди майка и да се самоубие, тя получавала пристъпи на ярост. Крис Арджънт през цялото време се опита да защити непокорната си дъщеря.
Нейните приятели са Лидиа Мартин, Джаксън Уитмор и Стаилс Сталински, но най-добрата и приятелка е Лидиа Мартин.
Тя често се разкъсва между любовта си към Скот и вярността си към семейството.
Алисън има проблеми с доверието след месеци лъжи от страна на семейството си и тайни от страна на Скота, като тази че е върколак.

Име: Дерек Хейл.
Играе се от: Tyler Hoechlin.
Той е: Върколак, после става алфа.
Най-добър приятел: Скот Маккол.
Обвързан с: Не е обвързан.
Биография: Дерек идва от семейство на върколаци. Неговата майка(Талия Хейл) е уважавана от върколаците, което означава че младия Дерек има връзки с членове на много глутници.
Той и семейството му живеят в къщата на Хейл в Бийкън Хилс, Калифорния, и учи в гимназия Бийкън Хилс.
Дерек иска от Енис да спаси приятелката му(Пейдж) която е ухапана от върколак. Той се надява ухапването да я превърне във върколак вместо да я убие. Все още Пейдж не се е превърнала напълно във върколак, но Дерек гледайки я как страда решава да я убие, за да я отърве от мъките.
След като той отнема един невинен живот неговите очи от жълти на сини.
По-късно, Дерек има връзка с ловеца на върколаци Кейт Арджънт(лелята на Алисън). Тя го използва, за да събере информация за семейството му. После го прави неволен участник в пожара на къщата на Хейл, където загиват повечето хора от семейството му. Единствено оцеляват той сестрите му Кора и Лора, и неговия чичо Питър.
След това чичо му убива всички свързани със пожара и за това се налага Дерек да го убие и така взема статута на Алфа.
За да спаси живота на сестра си Кора, той се отказва от това да бъде алфа. Очите му от червени стават отново сини.
http://3.bp.blogspot.com/-2Gc1Xk44Yc8/UA8Ngo4nMYI/AAAAAAAAAM0/sVyrcA5g14w/s1600/MV5BMjA1NzEzMDc1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNjEyMTk5Nw.jpgИме: Лидия Мартин.
Играе се от: Holland Roden
Тя е: Банши(стенещата жена)
Най-добър приятел: Алисън Арджънт
Обвързана със: Джаксън Уитмор.
Биография: Лидия Мартин е популярното момиче в училището. Тя се прави на глупава, обаче тя има коефициент на интелигентност като този на гений. Силните и предмети са Химия и класически и архаичен латински.
Тя, както повечето тинейджъри, е много емоционална и чувствителна. Тя е обвързана със Джаксън Уитмор. На пръв поглед изглежда, че тя е с него, само за да е популярна, но тя наистина го обича. Нейната любов помага на Джаксън да се превърне от Кенема във Върколак. Събитията с Джаксън рязко се променят когато той се мести в Лондон. Тогава тя рухва емоционално. Цяло лято тя се опитва да забрави Джаксън и излиза с други момчета, но не може да го направи.
Тя има отношения с Ейдън. Тя знае, че той използва нея и нейните приятели, за да могат да победят глутницата на алфите.
След като тя бе ухапана от върколак, ухапването нито я превърна във върколак или кенема(както стана с Джаксън), нито я уби. Тя се превърна във Банши(стенещата жена). Тя е готова да използва дарбата си да помага на хората.
Име: Джаксън Уитмор.
Играе се от: Colton Haynes
Той е: Кенема, после става върколак.
Най-добър приятел: Дани.
Обвързан със: Лидия Мартин.
Биография: Джаксън е най-добрия спортист на гимназия Бийкън Хилс. Той и Лидия са гаджета дълго време.
Той е роден на 15 юни 1995. Един ден преди рождения му ден родителите му, Гордън и Маргарет Милър, загинали в инцидент с кола. Майка му оцеляла докато докторите успеят да извадят Джаксън чрез цезарово сечение. Тогава Джаксън е приет от адвокат Дейвид Уитмор и съпругата му. Баща му казва, че Джаксън никога не е казвал "Обичам те!" тъй като е научил, че е осиновен.
Джаксън трябва да получи голямо застахователно селище когато той стане на 18, заради смъртта на биологичната му майка.
Име: Дани Махеалани
Играе се от: Keahu Kahuanui
Той е: човек.
Най-добър приятел: Джаксън Уитмор.
Обвързан със: Итън.
Биография: Според Стайлс всички харесват Дани. Той е най-добрият приятел на Джаксън Уитмор и участва в отбора по лакрос. Той е №6 във отбора и играе вратар.
Дани определя себе си като гей. В 1 сезон той си има приятел. В 2 сезон се разделят, а в 3 сезон Дани има връзка със Итън.
Име: Айзък Лейхи
Играе се от: Daniel Sharman
Той е: върколак
Най-добър приятел: Ерика, Върнан(по известен като Бойд)
Обвързан:Не е обвързан
Биография: Айзък се появява във 2 сезон, където до късно работи на гробището. Една вечер нещо пада върху багера му и той пада в един гроб.
Айзък доброволно иска Дерек да го ухапе, за да стане и той върколак, защото иска да стане по силен. Известно е, че баща му го заключва във фризер и доста често е бил жертва на агресивното поведение на баща му. Една вечер преди баща му да бъде убит от неизвестно създание, Айзък става върколак.
Айзък и Ерика се обединяват срещу Скот, но Скот е по-силен и Айзък е тежко ранен. След тази битка Дерек ги обучава как да оцелеят.
Айзък участва в плана на Дерек да убият Лидия, защото смятат, че тя е кенема.
Айзък се научава да контролира трансформирането си на второто пълнолуние. По време на пълнолунието Дерек оковава с вериги Айзък, Ерика и Бойд. Но Айзък губи контрол и успява да счупи веригите и да избяга. След като вече се контролира се връща и споделя с Дерек, че само мисълта как баща му го е затварял във фризера, му е върнала контрола.
Айзък, Ерика и Бойд решават да избягат от Дерек. Айзък отива при Скот във ветеринарната клиника и там д-р Дийтън му показва как да отнеме болката на болното куче, но след това той променя решението си и решава да остане в града и да помогне на Скот с лакроса.
Име: Итън и Ейдън
Играе се от: Итън- Charlie Carver; Ейдън-Max Carver
Те са: Алфа-Близнаци
Обвързан с: Итън- Дани; Ейдън-Лидия.
Биография: В реалния живот и във филма те са еднояйчни близнаци.
Итън казва, че те са били Омега-върколаци и са били част от глутница на брутални върколаци, докато Девкалион не ги научава как да се слеят в едно. След като усвояват това умение, те избиват всички членове на глутницата и се присъединяват към глутницата на алфите.
Итън е гей и излиза със Дани.
Име: Ерика Рейс
Играе се от:Gage Golightly
Тя е: Бета върколак
Най-добър приятел: Айзък, Бойд, Дерек
Обвързана с: Не е обвързана
Биография: Бащата на Ерика е застрахователният регулатор който се занимава с разследването на катастрофата в която загиват родителите на Джаксън през 1995.
Ерика страда от епилепсия. Дерек й казва, че единственият начин да се отърве от епилепсията е да се превърна във върколак. Трансформацията и дава увереност във външния я и вид и социалния живот.
Дрек, Айзък, Бойд и Ерика заедно се опитват да разберат кой е кенемата. Ерика печели доверието на Стайлс и разполага с повече информация. Тя казва на останалите как са загинали родителите на Джаксън и получава потвърждение, че той е кенемата.
При първата им трансформация Дерек завързва Ерика, Айзък и Бойд. Но Ерика успява да се измъкне и напада Дерек.
Ерика и Бойд изчезват и са в списака за изчезнали лица на гимназия Бийкън Хилс. Смята се, че те са в банков трезор. Дерек намира безжизненото тяло на Ерика точно там където мислеще, че ще я намери, в банковия трезор.
Име: Върнан Бойд
Играе се от: Sinqua Walls
Той е: Бета върколак
Най-добър приятел: Ерика, Айзък, Дерек
Обвързан с: Не е обвързан
Биография: Той не е от популярните и харесваните в училище. Дерек му предлага приятелство и възможноста да се включи в глутницата на Дерек.
Бойд иска да бъде като Скот и се включва в отбора по лакриос, където се трансформира частично на терена.
Бойд се движи със Дерек, защото искат да убият Лидия мислейки, че тя е Кенема.
Когато той и Дерек се бият със ловци на върколаци, Бойд е прострелян с куршум намазан с вълче биле.
Също както останалите от глутницата Бойд е окован по време на пълнолунието. След като се освобождава, Бойд тръгва след Дерек.
Когато с Ерика се опитват да напуснат глутницата на Дерек се натъкват на Алисън и ловците на върколаци. Алисън стреля по тях, а едната стрела за малко щяла да  убие Бойд, но Бащата на Алисън, Крис Арджънт, прекратява стрелбата.
В продължение на 4 месеца Бойд е в неизвестност и както Ерика той е в списъка за изчезнали лиза на училището. Дерек и Скот откриват Бойд в същия трезор в който е била и Ерика. С тях е и по-малката сестра на Дерек, Кора Херйл. Кора и Бойд не са излагани на лунна светлина в продължение на 3 месеца и след като Дерек и Скот ги намират и лунната светлина нахлува във трезора, Бойд и Кора освирепяват.
Име: Кора Хейл
Играе се от: Adelaide Kane
Тя е: Бета върколак
Обвързана: Не е обвързана
Биография:Тя е малката сестра на Дерек. Той е изненадан от факта, че тя е жива, защото си е мислел, че тя е загинала по време на пожара в къщата на Хейл.
Кора иска да си отмъсти за затварянето и в трезора, но Дерек се опитва да я спре. Кора получава информация че има още един силен алфа в семейство Хейл. Енис и Кали я нападат.
Кора, Дерек и Бойд организират нападение на алфите. Скот и Питър протестират. След очевидната смърт на Дерек, Кора и питър тръгват да търсят тялото му. През това време Питър се интересува къде е била Кора в продължение на шест години.
По заповед на Дерек, Кора се опитва да държи Лидия далече то Ейдън. Докато Кора е в училището Стайлс и помага да попречат на Лидия да се срещне с Дийтън. Кора се връща в таванското помещение на Дерек, за да се възстанови и да предотврати атаката на Кали. Но Кора разбира за смърта на Бойд и не спира да плаче.
Кора се опитва да нападне Ейдън в съблекалнята, но е победена.  По време на боя тя получава травма на главата, която не се лекува, и постъпва в болница. Състоянието на Кора се влошава. Тя повръща имейл и черна слус.Дерек се отказва от това да бъде алфа и спасява живота на сестра си.
Кора помага да съживят Итън и Ейдън с помощта на Лидия и д-р Дийтън. В крайа сметка тя и Дерек напускат Бийкън Хийлс.
Име: Питър Хейл
Играе се от: Ian Bohen
Той е: Върколак.
Най-добър приятел: няма.
Обвързан с: Не е обвързан
Биография: Питър Хейл е роден върколак. След пожара в къщата на Хейл той е единствения известен оцелял. Дълго време той е в кома в болницата на Бийкън Хилс.
Като върколак ,неговата природа му позволява ,макар и бавно, да се излекува. След завръщането си в града той убива племенницата си Лора хейл, за да си върне силите на алфа-върколак. Той иска да убие всички свързани с пожара в къщата им.
Поради тези мисли той е убит от ръцете на племенникът си, Дерек Хейл. Но Питър има резервен план. Преди Дерек да го убие, той ухапва Лидия и някак си след смърта си той се свързва с нея. Той и дава инструкции как тя да го съживи. Неговият план се осъществява.
Име: Крис Арджънт
Играе се от: JR Bourne
Той е: Ловец на върколаци
Обвързан: С Виктория Арджънт(женени)
Биография: Крис Арджънт е баща на Алисън, съпруг на Виктория и брат на Кейт. Той и семейството му са добре обучени ловци на върколаци. Кодексът на ловците гласи:" Ловуваме тези които ловуват нас. Не убиваме невинни." , но когато сестра му го нарушава и предизвиква пожара в къщата на Хейл, той и е много ядосан и затова тя напуска града. В пожара не са загинали само върколаци. По-голямата част от семейството на Хейл са били хора.
Име: Виктория Арджън
Играе се от: Eaddy Mays
Тя е: ловец на върколаци
Обвързана с: Крис Арджънт(женени)
Биография: Виктория е майка на Алисън. Тя не е съгласна Алисън и Скот да излизат. Тя става директор на гимназия Бийкън Хилс и вижда Алисън и Скот да се целуват в стаята по химия. Тогава тя вземе решението да го убие.  Успява да измами Скот в някаква стая. В началото той е в безсъзнание, но когато идва не себе си вижда майката на Алисън да чака той да се събуди. Тя го е завързала и започнала да гори вълче биле. След време изпаренията започват да нараняват Скот. Той събира всички сили и успява да извика Дерек. Той се притичва на помощ и ухапва Виктория.
Според кодекса на ловците не може да си ловец и върколак, затова тя се самоубива. Алисън приема смъртта и много тежко.
Когато Алисън се опитва да зашие раната на Скот, но дори не успява да вкара конеца в иглата, Виктория се почвява(като дух) и насърчава Алисън. Благодарения на майка си Алисън успява да зашие раната на Скот.
Име: Кейт Арджънт
Играе се от: Jill Wagner
Тя е: Ловец на върколаци
Обвързана с: Не е обвързана
Биография: Тя е сестрата на Крис и лелята на Алисън. Тя също е ловец на върколаци. За да си отмъсти, Питър я убива. Тя умира на 28-годишна възраст.
Когато Кейт пристига в града тя е преследвана от алфа върколак. Мислейки, че тя стреля по върколака, който я преследва, тя улучва Дерек с куршум намазан с вълче биле.
Кейт иска Алисън да научи повече за семейството и.
Кейт дава на Алисън сребърен медальон, на който е изобразен вълк. Кей насочва Алисън към френска легенда, за да и покаже връзката между върколаците и семейство Арджънт.
Име: Джерард Арджънт
Играе се от: Michael Hogan
Той е: Ловец на върколаци
Биография: Джерард е дядото на Алисън, баща на Крис Арджънт и на покойната Кейт. Също като останалите, той е ловец  на върколаци.
Може да се каже, че Джерард е най-жестокият ловец на върколаци.
 След като Джерард убива Мат(господаря на Кенемата), Джерард става новия господар на Кенемата. Той се възползва от тази възможност, за да накара Дерек да го излекува от рака. Но тялото на Джерард отхвърля ухапването от Дерек.
 Джерард е на инвалидна количка и от устата и носът му излиза черна слуз.  Криа отива при него, за да го пита дали знае нещо за мотела Глен Капри. Дцерард му разказва, че този мотел кара хората да се самоубиват. През 1977 в същия мотел се е самоубил и Аледсандър Арджънт.
Име: Мелиса Маккол
Играе се от: Melissa Ponzio
Тя е: Човек
Обвързана: Не е обвързана
Биография: Тя е майката на Скот. Работи като медицинска сестра в болницата на Бийкън Хилс.
В началото Скот крие от нея че е върколак, но една вечер Мат и Кенемата затварят Скот, Стайлс, Мелиса и Шериф Сталински в полицейското управление. Когато Мат прострелва Скот, Скот изважда куршума и раната му заздравява. Мелиса вижда това и после се налага Скот да и обясни всичко. Няколко дни тя отказва да говори със Скот.
По време на една буря в Бийкън Хилс Мелиса евакуира всички от болницата. Девкалион я държи за заложни, за да примами Дарак, но в знак на добра воля я пуска. Тя успява да измъкне Скот и Алфа близнаците. Но все пак Дарак успява да хване нея и шерифа и да ги заведе в неметона.
Име: Шериф Сталински.
Играе се от: Linden Ashby
Той е: човек
Обвързан: Не е обвързан
Биография: Той е местния шериф и баща на Стайлс.
Шерифа се чуди дали да обясни, напоследък доста зачестелите, смъртните актове. Решава да обяви, че това са нападения от животни. За да е сигурен, че никой няма да разбере, че е излъгал, се допитва до д-р Дийтън. Но доктора никога не му дава точни отговори и това предизвиква подозрението на шерифа към доктора.
Не само работата е проблем за Шериф Сталински. Той сам трябва да отглежда синът си, защото неговата съпруга е починала по причини, които те първа ще се разясняват.
Шериф Сталински също разбира, че Скот е върколак и заедно с Мелиса са заключени в неметона.
Име: Боби Финсток
Играе се от: Orny Adams
Той е: Човек
Обвързан: Не е обвързан
Биография: Той е треньора по лакрос на гимназия Бийкън Хилс и учител по икономика. Боби е егоцентричен в поведението и в прическата си. През цялото време косата му е занемарена. Той повече се интересува от успеха на учениците си на терена отколкото в класната стая.
Грийнбърг, един обикновен ученик в отбора по лакрос, доста често е във фокуса на гнева на треньора. През цялото време треньор Финстрок поддържа словесната си атака над Грийнбърг в класната стая.  Постоянно го обвинява в загубите на отбора.
Боби е първият, който забелязва уменията на Скот на терена и го прави ко-капитан на отбора по лакрос.
Докато Скот и приятелите му се възстановяват от атаката на алфите, треньорът ги води на среща по лакрос. Те тръгват ден по-рано за срещата надявайки се, че до вечерта ще са стигнали до града, но не успяват и се налага да пренощуват в мотел Глен Капри. На следващата сутрин той обявява, че срещата е отменена. Свирката на треньора е пълна с вълче биле и всички се дозират с отровата.
Име: Алан Дийтън( по-известен като Дийтън)
Играе се от: Seth Gilliam
Той е: Друид
Обвързан: Не е обвързан
Биография: Той е ветеринарът в Бийкън Хилс и е шеф на Скот. Той знае много неща за върколаците, също така знае и че Скот е върколак още от самото начало.
Дерек е убеден, че той е алфа върколакът, който до края на първи сезон не беше известен, затова го удря докато Дийтън не изгуби съзнание, след това го завързва и го оставя на задната седалка в колата си. Но Дийтън изчезва точно преди да се появи алфа върколакът в гимназия Бийкън Хилс.
След като Скот е нападната от ловци на върколаци, Дийтън го намира и му помага да се излекува. Тогава му обяснява, че третирането на кучета е само 90% от работата му.
Когато Питър се опитва да отвлече Скот докато е във ветеринарната клиника, Питър е отблъснат от разсипания прах от ясен на пода. Дийтън не потрепва, когато стола се разбива точно над главата му.
Скот, айзък и Дерек търсят помощ от Дийдън да заловят Кенемата. Дийтън им дава Кетамин, за да удържи Джаксън. Дава на Стайлс прах от ясеново дърво, който трябва да разпръсне в кръг, за да задържи Джаксън. Той им обяснява, че този прах задържа свръхестествените създания и че цялата ветеринарна клиника е облицована с сеново дърво.
Когато Айзък се нуждае от съвет отива при Дийтън , той и Скот му показват как да отнеме болката на едно от кучетата.
Дийтън е заловен и заключен в банков трезор от Дарак. За  да затрудни Скот, Дарак огражда Дийтън с прах от ясеново дърво. Но заради силата на волята си, Скот успява да премине през "бариерата" от праха. Тогава Дийтън забелязва промяната в очите на Скот и му разказва за Истинската Алфа.

ДРУИД
Друид от келтски означава мъдър дъб.
В митологията на филма, Друидите са съветниците на глутниците на върколаците. Тази връзка се е появила в древна гърция след като крал Лайсън и синовете му са превърната във върколаци от бог Зевс.
Име: Марин Морел
Играе се от: Bianca Lawson
Тя е: Друид
Обвързана: Не е обвързана
Биография: Тя е учител по френски и е психологът на училище Бийкън Хилс. Госпожица Морел е по-малката сестра на д-р Дийтън.
Име: Кали
Играе се от: Felisha Terrell
Тя е: върколак
Биография: Кали е убила своята глутница, за да се присъедини в глутницата на Девкалион. Нейния най-добър приятел е Енис.
През цялото време тя ходи боса и се мъчи да скрие ноктите на краката си.
За пръв път когато Кали се появява във серияла тя е облечена като медицинска сестра.
Когато Енис е ранен Кали търси помощ от доктор Дийтън, но той не успява да му помогне и Енис умира. Кали е съкрушена.

Име: Енис
Играе се от: Brian Patrick Wade
Той е: Върколак
Биография: Когато Енис е в болницата се опитва да отвлече Айзък и когато Скот му препречва пътя, Енис го отблъсква.  По -късно той се присъединява към глутницата на алфите.
Кали и Енис атакуват Дерек.
Енис оцелява след битката между глутницата на алфите и глутницата на Дерек. Той оцелява след тази битка, но е тежко ранен и е заведен при д-р Дийтън. Докато Енис частично е в безсъзнание, Девклаион му пръска черепа и той умира.

Име: Девкалион.
Играе се от: Gideon Emery
Той е: върколак.
Биография: През 1977г. Девкалион и Джерард се спречкват.
Малко по-късно девкалион и Енис се връщат в Бийкън Хилс, за да търсят отмъщение. Но той иска мир и с Джерард се разбират да се срещнат някъде. Но това бил капан и Девкалион попада точно в него. Тогава Джерард отнема зрението му. Но Девклаион не винаги е сляп!!!
След като Девкалион убил един от своите бета-върколаци, разбрал, че след всяко убийство на неговите върколаци,станал по-силен. Той убил цялата си глутница
След това убедил Енис и Клаи да убият и техните глутници и да се присъединят към неговата.
Име: Дженифър Блейк
Играе се от: Haley Webb
Тя е: Дарак
Обвързана с: За кратко време има връзка с Дерек
Биография: Дженифър преподава английски език в гимназия Бийкън Хилс. През първия учебен ден, докато тя кара учениците й да изключат телефоните си, ято побеснели птици се блъскат в прозорците на класната стая.
Докато Дженифър работи до късно, тя попада в капана на Кора и Бойд, които са под влияние на луната.  Дерек и помага да се измъкне.
Когато Дерек е ранен, тя му предлага да го заведе в болница, но той отказва. В крайна сметка, когато Дженифър и Дерек правят секс, това му помага да се излекува.
Когато Кали и близнаците я държат като заложник, Дерек трябва да се бие с тях, без останалите от глутницата му да се намесват.  В края на битката Айзък успява да измъкне Дженифър.
Дженифър организира концерт в името на жертвите на неизвестния сериен убиец.  По време на концерта тя отвлича Лидия и се опитва да я убие. Благодарение на шерифа се разбира, че г-жа Блейк е Дарак.
Дженифър се опитва да убеди Дерек, че тя не е Дарак, но Скот използва прах от имейл, за да разкрие истинската и същност.
Когато е заклещена в болницата с глутницата на алфите, тя отвлича майката на Скот. Също отвлича и Крис Арджънт. Тя твърди, че когато пренесе жертви на Неметона, ще събере достатъчно сила, ще унищожи глутницата на алфите и ще направи света по-безопасен.
ДАРАК
Според Дийтън Дарак означава Друид тръгнал по пътя на злото.
Когато Кали искала да се присъедини към глутницата на Девкалион, тя трябвало да убие и друида на глутницата. Но Кали много обичала Дженифър и не могла да я убия, затова само и одрала лицето, за да може Девклаион да повярва, че тя е убила всички. Благодарение на скорошната смърт на Пейдж в Неметона, която го дарила със сила, Дженифър успяла да оцелее като използвала силата от Неметона, така Дженифър се превърнала в Дарак. Но всичко си има цена. Неметона не е имал достатъчно сила, затова истинското лице на Дженифър е ужасно, но тя успява по някакъв начин да го скрие. За да премахне това ужасно лице Дарак трябва да принесе жертви на Неметона. Жертвите са по трима от определена група:
1.Девствени
2.Войни
3.Лечители
4.Философи
5.Пзаители(настойници)
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 22
Join date : 16.07.2014
Age : 16
Местожителство : В мечтите ти

Вижте профила на потребителя http://teenwolf.catsboard.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите